Kako zmešati pravi barvni odtenek?

V mešalnici barve vam profesionalno pripravimo barvni odtenek po vaših željah. Za pomoč pri izdelavi lahko s sabo prinesete vzorec materiala, blaga, talne obloge, keramike, da lažje izberemo barvni odtenek, ki vam ga, v ustrezni kakovosti in željeni količini, zmešamo v mešalnem stroju.

Barvni odtenki po vaši želji

Zakaj bi izbirali samo med standardnimi odtenki ali poskušali mešati sami? S strokovno pomočjo si ustvarite svoj barvni odtenek za vsak prostor posebej in okrasite svoje stanovanje, hišo in prostore z odtenki po vaših željah!

Na voljo imamo dva mešalna sistema za pripravo zahtevanega barvnega tona zunanjih in notranjih barv za les in kovino. Obiščite nas in izpolnimo vam lahko še tako zahtevne želje!

 

JUMIX je mešalni sistem

jumix_paletaJUMIX je mešalni sistem, ki zajema preko 24.000 barvnih odtenkov v široki paleti izdelkov. Barvni odtenek izdelamo na mestu samem in vam lahko pripravimo:

  • notranje zidne barve,
  • fasadne barve in vse vrste ometov,
  • emajle in lazure za les in kovino.

HELIOMIX mešalni sistem

helios_paletaHELIOMIX mešalni sistem, z mešanjem barv in niansirnih past, omogoča izpolnitev vaše barvite domišljije. Barvna paleta obsega preko 3.000 barvnih odtenkov z dodanimi kakovostimi premazi. Priprava pravih barvnih tonov z željeno kakovostjo za:

  • les in kovino,
  • stene, betonske in fasadne površine …